nejnej jag sa vi ses sen!Jag bjuder på kulmage, stort huvud, skum baddräkt och en skön pose!

Gamla goda tider i grekland då man flirta till sig en grek till pojkvän och var besatt av munkar.Var kattvakt i helgen som sagt. Gick helt fint! Förutom att jag inte ens sov 2 timmar i sträck för att den lilla jävlen *jävlen med mycket kärlek inlagt i ordet* låg o kurrade i mitt öra och slickade mig på ögonen och bet mig i örsnibbarna, vilket man tydligen ska uppskatta, men herregud, en katt är som sandpapper. OCH den bajsade i sängen: O så klockan 4 där någon gång så jag fick kliva upp och fixa till lite men men ...


Efter en helg bortslösad på att vara kattvakt UTANBETALT så plockade jag ihop mina kläder och la fram ett par byxor och en tröja (så att jag så smidigt som möjligt skulle kunna byta om), la disken i blöt, plockade ihop mitt smink, la fram godis på bordet och bäddade sängen stängde av tv:n osv. Mamma var i lägenheten 2 timmar innan jag for och hon tyckte att det såg bra ut.


Sen ryckte jag till av att jag hörde att det plaskade och frågade hastigt om Hanna satt på toaletten men det gjorde hon inte så jag kutade jävel för att hinna dit, för där inne i toaletten plaskade katten omkring så jag tog upp den (måste erkänna att det såg sjukt roligt ut) och torkade av den lilla stackaren. Distraherad som jag var glömde jag bära ut soporna.


När jag kom tillbaka till lägenheten bemöts jag av en riktigt käftig Julia som påstår att jag sandat ner hela lägenheten och hällt grus i sängen? , kan det vara så att katten kanske inte slickar rent fötterna då den varit i SANDlådan? , ska jag måsta dammsuga då jag varit där i en dag? HELLNO, och sen klagade hon på att disken var kvar, men den var ju tänkt att ligga kvar så att den skulle kunna gå att diska? Vilket jag var på väg att göra men det fick jag inte tydligen? Skumt.

Nä men taskig attityd hade hon men tanke på att jag ställt upp och varit kattvakt åt henne 4free och slösat en helg på att sitta inne i hennes lägenhet. FÖR HENNES SKULL. Men då råkar det ligga kläder framme (som jag la där för att det skulle vara så bra som möjligt FÖR HENNES SKULL) och så låg sopor framme i en knuten påse vid dörren som jag glömde för att jag räddade HENNES katt från att drunkna FÖR HENNES SKULL och nå jävla papperstussar som hon prata om har jag inte rört. Men men då vet jag i alla fall vem jag ska ställa upp för nästa gång.


Hm. Skum btw, helt sjukt att JAG har varit på skum. Jag som är rädd för skum har mobbat skum hatar skum och pakta om att aldrig fara på skum. Jag for dit:O men enligt tydligen så stämde mina fördomar och jag ville bara heeeem.men haha Vad gör man inte för dig hanna?


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahhahahahaha är du ute o härjar på skumdisco?

skinnigt gäng också.2008-09-30 @ 00:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0