Dragon DP1D (a.k.a designprogrammet)

 Min adress är : skåp 20, korridor S1 nedre plan !


by request.

Här kommer lite snälla / ärliga ord om mina allra närmaste vänner
1. Anna Theresia Edlund
2. Linnea Sara Kerstin Norberg
3. Vanessa Ida van Hooff


1. Hon är som en .. sprudlande hoppande snurrande  ( fast ändå ganska läskigt smyg ) dansande hopplärka som slåss som en kärring men är älskad ändå, hon följer med på konstiga äventyr och pallar oftast inte vara sur, hon liksom pyser ur sin iskla med gnällig röst i typ en kvart sen är allt som vanligt igen. hon blir alltid sur på mig då hon behöver mig , precis som dom andra två , vilket jag nu upptäckt. Hon har dejtat och dissar en dead man walking och har innre drömmar hon inte vågar fullfölja pga..GRUPPTRYCKET. största hindret har länge varit fotbollen , men äntligen har hon tagit steget. precis som de andra två.. jag har börjat se ett mönster. hon är en feg liten inner mitt i soffan
hur träffades vi? genom Vanessa van Hooff. helt ärligt var jag lite rädd när jag skulle träffa dom för att jag ahde hört rykten om att de var taskiga och typ 5 huvuden längre än mig och skulle lätt kunnat banka ner mig om hon ville, (trodde jag innnan jag lärde känne henne haha)

2. smyg vuxen, men ändå min lilla bejbbiieee trots hennes  stolta 177 cm varav 130cm är bara ben! jag ser upp till henne bokstavligttalat, hon är ändå lite smyg rädd för att göra läskiga saker men döljer det genom att vara den som tar initiativen som tillexempel, SKRÄCKIS i min källare. hon får i våra ögon vara modegurun i vårat gäng och tål sprit lite bättre än dom andra två, hon är oxå den jag är minst stressad över att ta hand om när det nalkas fest. hon är en trygg inner sofffältare
hon brukar hänga med sin mamma och syr bara för att ha en ursäkt att slippa oss andra, och äter gräs och oljor för ett hälsosammare liv, tar emot stålning för ett sundare förnuft och se på resultatet .. INGA för utanför murarna kring hemmet består hennes kost av godis och kladdkaka, but who could blame her?
hur träffades vi? på samma sätt som 1an men såg aningen mildare ut

3. hon har ju ett ordförråd som ingen annan, dvs , INGEN annan för man har aldrig hörttalas om orden innan, dem är väldigt logiska när man tänker efter men ändå , INGEn annan än hon skull ekunnat kommit på dessa ord. hon är ganska slö ändå men taggad vilket inte passar så bra ihop. hon är lite utan en HONOM under ytan, och tål inte att åka skidskor i täckbyxor.hennes framtid innehåller surfingbrädor i pooler , för hajar och sånt finns inte med på kartan och att hon sendan blir less på poolen och drar hem till sina 22 katter, för att jämt ska talet vara!.
hon lider av svåra tvångstankar och kommer vara en sådan som flyr direkt efetr sexet för att hon inte kan sova i någon annans än sin egen säng. jag har oxå insett att hon inte har särskilt färgglada kläder, förutom en röd tjocktröja , och ett grönt linne, allt annat går i dunkla färger, och när hon efter flera år lyckats ta sig in på Bikbok , köptes det en BRUN tröja.
Hur träffades vi?  jag och min familj flyttade in i huset bakom dem, och våra föräldrar försökte para ihop oss i smyg, vilket tydligen lyckades efetr som att vi en dag kom fram till att hoppa studsmatta tillsammans , sen ledde det ena till det andra och helt plötsligt var vi inne i husen och drack saft!, PANG så blev vi äkta vänner haha. så receptet för en lyckad vänskapsrelation är , 1, en studsmatta 2. ett hus 3. saft!Gissa vem som sa vad!

1. jag vill ha en kille med så liten kuk som möjligt, för kukar är äckligt!

2. den var platt som en mus!,

3. först så var vi på Café Opera, sen tog vi limon till White room.. aah det är så mitt liv ser ut vid 16 års ålder.

Jag vet att det inte är måndag

Men jag kan inte hålla mig! 
Hela helgen skulle spenderas själv  i lugn och ro.
En avkopplande "slappna av" semester för mig själv,
vilket så klart inleder med en festival på umeålagun som var helt sjukt överskattad. Bara skummt folk där
och sånna man helst inte vill se, sååå jag och Hanna drog oss hemåt till mig och åt pizza och Oreos och lyckades koka en kronärtskocka som var helt sjukt äcklig. DON'T TRY THIS AT HOME...
sen skuttade vi ner till källare som somnade i soffan. usch vad ledsen jag blev när jag vaknade varje minut , och när jag äntligen lyckats somna ordentligt lyckades ANNA EDLUND väcka mig via sms. Så ANNA du är med i klagomuren idag. Mirran! kul va ?
anyways..
Jag vaknade förkyld, trött, ful och allmänt aggressiv.


Har ni känt någon gång då man blir jätte öm av att vara förkyld så att tillochmed vinden gör ont ? , så kände jag iaf, medans hanna låg och solade innomhus.

klagomuren blir ganska lång idag , det som kommer med på den är :

Anna
Tonårsdrickande som orsakar SMS MITT I NATTEN .... haha
Dålig sömn
Huvud ont
Hals ont
Franska
Feber
Snåla hårdrockare (förklaring kommer)
Att allt läskigt händer i en film då kompisen har somnat
Smuts
Larvar i hallon, det är så jobbigt att måsta kolla efter hela tiden!
Min mixer som har monterat upp sig själv och som inte går att montera tillbaka då man vill göra smoothie..
Ipren som inte verkar såhär snabbt ( ! )
Jävla piss umeå/sverige och allt skitväder. vill bort.
snart reser jag iväg mot varmare land. Och försvinner spårlöst i ca 3 veckor.

jag börjar om

Jag tar tag i min bortsprungna glöd för mitt blogg skrivande igen på måndag! , då jävlar ska ni få se på blogg åtminstone varannan dag .. fast jag ska inte lova för mycket ändå men aja  jag har inte tid att blogga nu p.g.a. att jag jobbar varjedag och då jag inte jobbar städar jag eller något annat drygt , jag lever värsta vuxenlivet vid ålder 16. det är nästan lite tragiskt,
En dag hade jag ledigt ( men spenderade den på jobbet, som jag först nu inser är helt sinnes men tillbaka till ämnet..) och fördrev tiden med att sortera upp mitt liv , på en lista ..
uppdelat :
TO DO
TO BUY
TO ACHIEVE
TO CHANGE

det tragiska var mest att hela mitt liv och framtid rymdes på ett A4?,
Nu har alla kusiner dragit sig neråt i landet och man är ensam kvar.
Mirran du är tyvärr på min klagomur idag med , DU SVEK MIG! , varför hoppa över till spa helt plötsligt? , snyfft , aja SVIKARE jag får väl klara mig själv.
menmen alltsomallt så leker livet

KRAM

im like.. magical.

vaknade uttråkad och bestämde mig för att singla-slant med min kusin , HELT SJUKT vad jag knäckte , jag gissade rätt typ 20 gånger i rad , och av matematiska uträkningar har vi listat ut att det är 0.00000096 % chans att klara av det , så det betyder att jag skulle behöva testa 100000000 ggr till innan jag klarade av det om det var ren tur, kände givetvis att jag var tvungen att testa igen , och då klarade jag det ändå! , så jag är typ född till "singla slant elit gissare"

jag fick ett ryck igår som innehöll att sy en klänning iocg sy om en skit stor tröja från carlings till , en klänning? , vart klar på någon minut bara,.var helt ûber speedad, 

haha!

jag hittade en sjukt skön aftonbön för killar..

Käre gud, du som rår, se min kuk som den står. Ge mig fitta, gud jag ber
jag orkar icke runka mer!!
Amen.


hahaha..

RSS 2.0